ŠAMPION D.O.O. NIŠ

NOVI OBJEKAT

DUŠANOVA

Pasterova

Počela je izgradnja novog poslovno - stambenog objekta u ulici Cara Dušana.

Tok izgradnje možete pratiti na fotografijama

ovde

 

Veći prikaz mape

NOVO DUŠANOVA

NOVI POSLOVNO - STAMBENI OBJEKAT

SMART - GREEN - BUILDING

Počela je izgradnja novog poslovno - stambenog objekta sa slike, u ulici Cara Dušana, a prema građevinskoj dozvoli Up.br. 351-677/2012-06 od 22.02.2013.

Biće to prvi u Srbiji tzv. pametni (smart) objekat, sa optičkim kablovima, za prenos signala visoke rezolucije (HD signal). Za zagrevanje i hlađenje objekta koristiće se obnovljivi izvori energije preko toplotnih pumpi, sistemom voda - voda. Na ovaj način postićićemo nultu emisiju štetnih gasova, te će se objekat svrstati u tzv. zelene zgrade (green buildings).

Predmetni objekat nalazi se u jednoj od najpoznatnijih gradskih ulica, ulici Cara Dušana. Popularna Dušanova jedna je od ulica u gradu koja, pored ostalih, ima i bogat istorijski značaj za grad Niš. Različite generacije vežu različite uspomene na ovu ulicu, zato smo mi, kao privredno društvo, odlučili da gradu u ovoj ulici podarimo jedan lep objekat. Nadamo se da će se i Vama dopasti.

Tok izgradnje možete pratiti na fotografijama

ovde

Osnovu tipskog sprata možete pogledati dole, u nastavku strane, a uskoro ćete moći da vidite i prikaz svakog stana posebno.