ŠAMPION D.O.O. NIŠ

NOVI OBJEKAT

DUŠANOVA

Pasterova

Počeli su radovi na izgranji novog poslovno - stambenog objekta u ulici Cara Dušana

Više podataka o samom objektu pogledajte..

ovde

Tok izgradnje možete pratiti na fotografijama

ovde

Veći prikaz mape

SVETOSAVSKA

Pasterova

Pasterova

Pasterova

SVETOSAVSKA

Izvršena je primpredaja ključeva i useljeni su stanovi u stambeno-poslovnom objektu u ulici Svetosavska, preko puta Trgovinskog Suda.

Objekat je P + 3 + Pk

Strukture stanova pogledajte

ovde

 

 

NOVO DUŠANOVA

NOVI POSLOVNO - STAMBENI OBJEKAT

SMART - GREEN - BUILDING

Počeli su radovi na izgradnji poslovno - stambenog objekta prema Rešenju o građevinskoj dozvoli Up.br.351-677/2012-06 od 22.02.2013.

Biće to prvi u Srbiji tzv. pametni (smart) objekat, sa optičkim kablovima, za prenos signala visoke rezolucije (HD signal). Za zagrevanje i hlađenje objekta koristiće se obnovljivi izvori energije preko toplotnih pumpi, sistemom voda - voda. Na ovaj način postićićemo nultu emisiju štetnih gasova, te će se objekat svrstati u tzv. zelene zgrade (green buildings).

Predmetni objekat nalazi se u jednoj od najpoznatnijih gradskih ulica, ulici Cara Dušana. Popularna Dušanova jedna je od ulica u gradu koja, pored ostalih, ima i bogat istorijski značaj za grad Niš. Različite generacije vežu različite uspomene na ovu ulicu, zato smo mi, kao privredno društvo, odlučili da gradu u ovoj ulici podarimo jedan lep objekat. Nadamo se da će se i Vama dopasti.

Tok izgradnje možete pratiti na fotografijama

ovde

Za više informacija o samom objektu kliknite

ovde

za veći prikaz klikni ovde

Uskoro ćete na sajtu moći da pogledate osnove etaža i 3D prikaz planiranog objekta, a planiranu strukturu tipskog sprata možete pogledati...

ovde

SVETOSAVSKA

 

SVETOSAVSKA planirani izgled

SVETOSAVSKA osnove stanova

USELJENI NOVI STANOVI